Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Flower & Plant packing (services)

Wie zijn klanten een complete service wilt bieden, is op zoek naar een betrouwbare en efficiënte werkwijze. Hierin biedt GreenTraffic een totaalaanbod van ketendiensten aan. Van ontvangst en verwerking van de goederen tot aan de logistiek handelt GreenTraffic voor u af. 

Doordat GreenTraffic gespecialiseerd is in ‘in- en ompak’ activiteiten, kan het inspelen op directe klantwensen zoals efficiënte distributiestromen en het verwerken van de artikelen, conform afspraak. Door de verschillende mogelijkheden kan er snel en flexibel geschakeld worden zoals de klanten hedendaags van ons verwachten.

Daarnaast richt GreenTraffic zich op de verkoop van producten van de kweker in de vorm van uitgedachte artikelen die aansluiten op de klantwens. De organisatie bouwt aan een duurzame, constructieve en structurele relatie met de klant, waarbij wordt gestreefd naar terugkerende verkoop.


Hieronder vindt u per onderdeel een opsomming van onze diensten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren