Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Green Traffic Export Services

Advies, inspiratie en efficiëntie

Totaalleverancier zijn, gaat voor GreenTraffic verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment. Wij bieden klanten namelijk ook ondersteunende diensten waardoor zij nog efficiënter kunnen werken. Met advies, efficiënte logistieke stromen, slimme bestelsystemen en inspiratie over de laatste trends dragen wij bij aan het succes van onze klanten.

Op tijd bij u aan de deur

Dankzij ons betrouwbare en snelle distributienetwerk met gespecialiseerde logistieke partners en een goed geolied intern- logistiekproces zijn wij in staat om praktisch altijd op tijd de lading voor u te verwerken.

Passie voor planten, passie voor service

Maar bovenal zijn het onze medewerkers die met passie voor planten en passie voor service onze belofte aan onze klanten elke dag weer waarmaken.
Zij zorgen ervoor dat de Kalanchoë, die gisteren nog in de kas stond, in perfecte staat bij u terecht komt.

Samenwerken om aan alle wensen van onze klanten te voldoen onder het motto:
Let’s grow together!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren